Case: Guldborgsund Kommune

For Guldborgsund Kommune gik vi ind i processen med at skabe den visuelle identitet for deres projekt omkring bioøkonomi.
Guldborgsund Kommune arbejder med at udvikle mulighederne for bioøkonomi i regionen omkring Guldborgsund kommune. De har inviteret virksomheder, forskere, udviklere, landmænd m.fl. til at deltage i et seminar og workshops, hvor de skulle diskutere fremtidige muligheder og potentiale for bioøkonomi i Guldborgsund-området.
Optic Circus Visuals skulle stå for de visuelle omgivelser til seminaret. Vi producerede bl.a. en motion graphics film, som skulle kickstarte seminaret.

Udover filmen har vi produceret diverse illustrationer, der skulle bruges under seminaret, såvel som til invitationer, der blev sendt ud forud for seminaret.

Endelig var vi en del af selve seminaret og de enkelte workshops, hvor vi stod for graphic recording, som efterfølgende blev scannet og sendt til alle deltagere som et overbliksbillede over dagens temaer og diskussionsemner.

Skriv til os på info(at)opticcircus.dk, hvis I har spørgsmål til den enkelte case eller ønsker at tale om muligheder for en lignende løsning til jer.