Skip to content

Cases for små og mellemstore virksomheder

En stor del af vores opgaver er for mindre virksomheder og organisationer. Det kan være både kommunikationsfilm, strategifilm eller -illustrationer eller helt andre proces-opgaver inden for det visuelle aspekt. Vores kunder spreder sig fra byggebranchen til kommunikationsbranchen over til interesseorganisationer og NGOer – altså alle typer af kunder.

Herunder et eksempel på en speed drawing film, vi lavede for entreprenørvirksomheden, Tscherning, hvor vi skulle hjælpe dem med at beskrive deres virksomhed og ydelser på under 3 minutter:

Vi har for Fødevarebanken lavet en film, som på samme måde som ovenstående film, skulle beskrive, hvad Fødevarebanken tilbyder. Den kan ses herunder.

For konsulentvirksomheden, Vinderstrategi A/S, hjalp vi dem med at lave en film, der viser deres arbejdsproces, når de laver strategi-arbejde for deres kunder.

Foruden film laver vi mange illustrationer og eksempelvis templates (processkabeloner). Et eksempel på dette kan ses herunder, som vi lavede for den svenske konsulentvirksomhed Ideon Open.

Template Stora Enso

Har du spørgsmål eller bare ønsker at tage en uforpligtende kaffe med os, så skriv endelig en mail på info(a)opticcircus.dk eller læs mere om, hvem vi er her.