3. March 2017

SPEED DRAWING FILM

Vi har specialiseret os i speed drawing film (også kendt som explainer video, whiteboard film eller fast drawing film). Det vil sige, vi laver enkle fortællinger ud fra komplekse processer, cases, strategier og corporate kommunikation.

En speed drawing film (explainer video eller whiteboard film) er teknisk set en video, hvor man ser en hånd tegne en tegning. Det foregår i lyntempo, så tegningen følger den speak, der som regel forklarer budskabet. Ved at tegne sammen med en speak, vil budskabet nemmere blive husket. Det skyldes, at ordene (det auditive) kobles sammen med tegninger (det visuelle).

Denne type film er særligt velegnet til at beskrive processer og udviklingsforløb.

Herunder eksempel på to film. Den første producerede vi for FOA. Den anden har elementer af motion graphics, som vi producerede for Copenhagen Economics:


Vi laver ofte film i sammenhæng med illustrationsopgaver, for at danne en visuel rød tråd.

Har du spørgsmål til denne type af filmproduktion eller ønsker du en snak eller et møde, hvor vi kan uddybe processen omkring en produktion, så kontakt os på info(at)opticcircus.dk.

Du kan også læse mere om speed drawing film på vores blog og få lidt gode råd til, hvad man skal være opmærksom på, når man arbejder med speed drawing film.