Skip to content

TEAMET HOS OPTIC CIRCUS

Teamet hos Optic Circus Visuals består af partnerne Johan F. Krarup og Jacob Oliver Krarup. Gennem de seneste snart 10 år har vi løst opgaver for C25 virksomheder, mindre private virksomheder, stat og kommuner. Når vi løser opgaver samarbejder vi med en lang række af virksomheder og freelancers: illustratorer, filmfolk, speakere og tekstforfattere.

Jacob Oliver Krarup

Producer og daglig leder


Jacob Krarup har en baggrund inden for HR og filmproduktion. Han har to uddannelser: Cand.Merc.HRM (Human Ressource Management) fra CBS og film producer fra filmskolen Super16. Denne unikke kombination gør ham i stand til at forstå og bruge filmmediets muligheder i en virksomheds kommunikations kontekst.
Jacob har som producer gennem en lang årrække arbejdet med mange af de største virksomheder og kommuner i Danmark og har derfor stor erfaring med filmmediet, og hvordan det kan bruges.
Jacob er producer og daglig leder i Optic Circus Visuals.
Mob.: +45 26 29 83 89
Linkedin profil

Johan F. Krarup

Kreativ leder og illustrator

Johan Krarup er autodidakt illustrator og cand.mag i filosofi og arbejder med grafisk facilitering, kommunikation og illustration. Han har specialiseret sig i at kommunikere og omdanne komplekst og tungt tekstmateriale til simple og effektive illustrationer og storyboards – og gerne med en humoristisk kant.
Johan er kreativ leder i Optic Circus Visuals.
Mob.: +45 60 89 50 14
Linkedin profil

Kontakt os