ILLUSTRATIONER

Vi løser mange opgaver inden for illustrationer. Som regel kan de deles op i følgende tre kategorier: Kompleks visualisering, Graphic recording også kendt som  livetegning eller visuelt referat og ikoner. Illustrationer kan ofte benyttes i sammenhæng med speed drawing film eller motion graphics film.


1 – KOMPLEKS VISUALISERING, typisk komplekst materiale: for eksempel årsrapporter eller videnskabelige artikler. Groft sagt er det at omsætte en tekst til illustrationer. Vi har løst mange visualiseringsopgaver, eksempelvis i forbindelse med rapporter eller magasiner. Eller sågar hele virksomhedstegneserier, hvor et bestemt tema eller emne skulle illustreres. Et andet eksempel på visualisering kan ses her. Herunder ses et billede fra en rapport, vi gennemillustrerede indenfor bio-økonomi. Rapporten blev lavet for DTU og blev bl.a. oversat til syv forskellige sprog.

visualisering


2 – GRAPHIC RECORDING kendes også under navnet visuelt referat eller livetegning. Det er visuelle noter tegnet live til konferencer, seminarer eller workshops. Desuden fungerer det efterfølgende som referat.
Graphic recording er særligt velegnet som procesredskab. Men det fungerer også godt til at skabe overblik over et emne, brainstorm eller diskussion.

graphic recording


3 – IKONER er den mest radikale nedkogning af faciliterende illustrationer. Ikoner bruges oftest i sammenhæng med andre typer af illustrationer. Det kan eksempelvis være på hjemmesider eller som projektikon. Her et eksempel på nogle ikoner, vi producerede til brug på en hjemmeside:

ikoner


Har du spørgsmål til illustrationer eller ønsker du en snak eller et møde, hvor vi kan uddybe processen omkring illustration? Så kontakt os på info(at)opticcircus.dk.